ONDERHOUD

Reparatie

Wij bieden een compleet pakket van reparatie/herstel en onderhoud voor alle merken spa’s en zwemspa’s. Heeft u een lekkage, een kapotte pomp, een display dat het niet meer doet of een ander soort storing of defect? Onze ervaren servicemonteurs/techniekers herstellen uw spa zodat u er weer volop van kunt genieten. Spa Service Europe heeft een enorme voorraad aan onderdelen en een team van professionele servicemonteurs/techniekers op de weg die dagelijks reparaties en onderhoud aan spa’s, zwemspa’s uitvoeren.

Onderhoud

Zoals ieder hoogwaardig product heeft ook uw spa of zwemspa met enige regelmatig onderhoud nodig en de juiste waterbehandeling. De spa- monteurs/techniekers van Spa Service Europe staan garant voor vakkundig onderhoud aan alle USA, Europese en Chinese spa merken.

Installatie

Heeft u een spa gekocht en u wilt uw bad liever door een spa- monteur/technieker laten installeren? Neem dan gerust contact met ons op en we plannen meteen een datum voor plaatsing en installatie. We dragen tevens zorg voor het vullen en de perfecte balans van het water.

Clicky