Assortiment

Als gecertificeerd reparatie, onderhoud en spa installatiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring, beschikken wij over ruime kennis van diversen merken zwemspa’s. Wij vertegenwoordigen Riptide zwemspa’s vanwege de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en het ruime assortiment. Riptide zwemspa’s worden gemaakt door één van de grootste zwemspa fabrikanten ter wereld en levert spa’s en zwemspa’s in meer dan 50 landen.

De combinatie van Riptide zwemspa’s en de expertise van Spa Service Europe biedt u jarenlang zorgeloos plezier van uw zwemspa. Dit is precies wat u van een betrouwbare leverancier mag verwachten.

Als u overweegt om een zwemspa te kopen, zijn er een aantal belangrijke kenmerken waar u op moet letten. Hier zijn enkele van de beste kenmerken om rekening mee te houden bij de aanschaf van een zwemspa:

Grootte en capaciteit:

De grootte van de zwemspa is belangrijk, afhankelijk van de ruimte die u beschikbaar heeft en het aantal personen dat er gebruik van zal maken. Het is belangrijk om een zwemspa te kiezen die groot genoeg is om te zwemmen, maar ook groot genoeg is om te ontspannen. Meet de beschikbare ruimte waar u de zwemspa wilt plaatsen om ervoor te zorgen dat deze past en kies de grootte die het beste bij uw behoeften past.

Jets:

De jets zijn een belangrijk kenmerk van een zwemspa, omdat ze zorgen voor de waterstroom die u nodig hebt om tegen te zwemmen. Zorg ervoor dat de zwemspa voldoende jets heeft om de gewenste waterstroom te creëren.

Pompvermogen:

Het vermogen van de pomp is ook belangrijk om te overwegen, omdat dit de kracht van de waterstroom bepaalt. Hoe krachtiger de pomp, hoe meer waterstroom u krijgt.

Verwarming en isolatie:

Het is belangrijk om te zorgen dat de zwemspa goed geïsoleerd is om energie te besparen en de operationele kosten laag te houden. Daarnaast moet u ook controleren of de zwemspa is uitgerust met een betrouwbare en efficiënte verwarming om ervoor te zorgen dat u het hele jaar door kunt genieten van warm water.

Waterbehandeling:

Zwemspa’s hebben een goede waterbehandeling nodig om het water schoon en gezond te houden. Kies een zwemspa met een systeem voor waterbehandeling dat geschikt is voor uw specifieke behoeften en dat gemakkelijk te onderhouden is.

Gebruiksvriendelijkheid:

Een eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel en geautomatiseerde functies kunnen de bediening van uw zwemspa gemakkelijker maken.

Onderhoud en garantie:

Tot slot is het belangrijk om te controleren wat voor soort onderhoud en garantie er bij de zwemspa wordt geleverd. Kijk naar de onderhoudsvereisten en zorg ervoor dat u zich comfortabel voelt met de verantwoordelijkheid om de zwemspa in goede staat te houden. Controleer ook de garantieperiode en voorwaarden om te zorgen dat u gedekt bent in geval van problemen of defecten. Bij De Zwemspa Specialist krijgt u standaard 2 jaar uitgebreide garantie. Krijgt de zwemspa in de eerste 2 jaar na installatie een technisch mankement, dan lossen wij dat kosteloos voor u op en betaalt u 2 jaar lang geen voorrijkosten, arbeid of onderdelen.

Ons aanbod

Zwemspa’s

AquaLife

Een luxe zwemspa. dompelbad, hydrotherapie spa en oefencentrum in één.
Lees Meer

Poseidon

De ultieme combinatie zwemspa met twee volumes water.
Lees Meer

Athena

De meest unieke Duo zwemspa op de markt. De Athena 9.0 is een 9 meter lang ‘schip’ waarin zowel een zwemspa als een spa is ingebouwd.
Lees Meer

Trainingsbaden

Deze trainingsbaden zijn door de bredere afmeting een goed alternatief voor een zwembad in de tuin.
Lees Meer

Cover Systemen

Traditionele zwemspa covers

De meest voorkomende standaard afdekking voor uw zwemspa.
Lees Meer

Roll Cover

Een oprolbare cover, ideaal voor uw zwemspa en het eenvoudig verwijderen van de afdekking.
Lees Meer

Roll-Deck Cover Systeem

Een automatisch systeem dat de afdekking van uw zwemspa wegrolt.
Lees Meer
Energiebesparende technologie

Energiezuinige warmtepompen

Bespaar tot 80% van het energieverbruik in vergelijking met een conventionele verwarming
Lees Meer
Clicky