uw zwemspa project

Keuze. Plaatsing. Installatie.

Het begint met de juiste keuze

Wij begrijpen als geen ander dat het aanschaffen van een zwemspa een investering is waarbij u zich goed wilt laten informeren. Daarom bieden wij u graag een gestroomlijnd aankoopproces aan, waarbij u als klant centraal staat. 

Zelf het aankoopproces doorlopen

Wanneer u ervoor kiest om het aankoopproces van een zwemspa zelf te doorlopen, nemen wij u stap voor stap mee in het proces. Wij staan u graag telefonisch te woord, waarbij wij u zullen bevragen over alle belangrijke elementen waaraan uw toekomstige zwemspa aan moet voldoen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Vervolgens wordt er een afspraak met u ingepland om de locatie te bekijken waar de zwemspa geplaatst gaat worden. Samen bespreken we uw wensen en de mogelijkheden op deze locatie. Op basis van deze informatie kunnen wij een offerte op maat voor u opstellen. 

Gebruikt u een (tuin) architect?

Wanneer u werkt met een (tuin) architect of aannemer, nemen wij graag de regie over het project rondom de zwemspa. Dit betekent dat wij als projectleider fungeren en het hele proces in goede banen leiden. In overleg met de (tuin) architect of aannemer bespreken we de locatie en de gewenste uitvoering. Samen met uw architect en uzelf bespreken we uw wensen en de (on)mogelijkheden. Op basis van deze informatie kunnen wij een offerte op maat voor u opstellen. 

Voorbereiding en installatie

Na uw akkoord gaan wij aan de slag met de realisatie van het zwemspa project. Bij de installatie van een zwemspa komt meer kijken dan alleen het plaatsen van de spa. Denk bijvoorbeeld aan de eventuele aanleg van de betonnen bak waarin de zwemspa geplaatst zal worden Maar er dient bijvoorbeeld ook een stroomvoorziening en wateraansluiting gerealiseerd te worden. Dit regelen wij graag voor u, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. 

Alles gereed, genieten maar.

Uw spa is gereed voor gebruik. Tijd om zorgeloos te gaan genieten van uw nieuwe zwemspa. Want ook na de installatie kunt u op ons rekenen voor het periodieke onderhoud en eventuele reparaties. Zo blijft uw zwemspa in topconditie en kunt u zorgeloos genieten van uw aankoop. 

Bij de aanschaf van een zwemspa staat uw wens als klant centraal. Of u nu het aankoopproces zelf wilt doorlopen of samenwerkt met een (tuin) architect of aannemer, wij nemen graag de regie over het project en zorgen voor een betrouwbare installatie en onderhoud. Met onze expertise en jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van een uitstekende service en een perfecte uitvoering van uw wensen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze showroom om onze zwemspa’s te bekijken en uit te proberen.

Clicky