Zwemspa projecten

ZWEMSPA PLAATSING IN EEN PUT

Zwemmen is niet alleen leuk, maar ook heel goed voor je gezondheid. Maar niet iedereen heeft de ruimte voor een zwembad en de meeste zwembaden in de achtertuin zijn toch niet lang genoeg voor een goede workout. Dat is waarschijnlijk de reden waarom ruimtebesparende zwemspa's steeds vaker in tuinen voorkomen. Voor een minder opdringerige optie kun je zelfs je zwemspa inbouwen of ingraven.

Tot voor kort gingen de meeste mensen gewoon naar de sportschool voor een goede zwemtraining. Steeds meer hardcore zwemmers installeren een zwemspa in hun achtertuin. Het inbouwen of ingraven van een zwemspa vormt een compact alternatief.

Niet alleen sparen zwemspa’s ruimte boven een groot zwembad, maar met hun relatief kleine hoeveelheid water, hebben ze veel minder onderhoud nodig. Net als zwembaden hebben zwemspa's verschillende functies. Er zijn ook zwemspa's met een geïntegreerd jacuzzi gedeelte voorzien van warm water, waardoor het zowel voor fitness als recreatie gebruikt kan worden.

De meeste zwemspa's zijn op zichzelf staande eenheden die bovengronds worden geïnstalleerd. Ze worden bij u thuis op een handige locatie neergezet. Dit gebeurt meestal in de achtertuin, maar ze kunnen ook binnenshuis worden geïnstalleerd.

Een ingegraven zwemspa is iets om te laten zien. Het biedt een lager profiel en het potentieel om een centraal punt te worden.

Plaatsing zwemspa in put Plaatsing zwemspa in put Plaatsing zwemspa in put


Neem contact met ons op voor meer informatiesign-out

Zwemspa verwarming door middel van een warmtepomp

WARMTEPOMP

Verminder de verwarmingskosten tot wel 75% door minder energieverbruik voor een betaalbare zwemspa het hele jaar door.

Een warmtepomp is de perfecte metgezel voor zwemspa's, het levert een warmteafgifte tot 8.8kW bij een ingangsvermogen van ongeveer 1.8kW, wat uw verwarmingskosten met 75% verlaagt. Omdat het mogelijk is om zowel te verwarmen als te koelen geeft een warmtepomp u de mogelijkheid het water te koelen tijdens de zomermaanden.

Meer informatiesign-out

CV VERWARMING

Ketels, warmtepompen en grond-warmtepompen zijn populaire manieren om zwemspa's te verwarmen, waarbij elk van deze systemen duidelijke voordelen biedt. De hoge temperatuuroutput van een ketel betekent dat een zwemspa snel kan worden verwarmd en door het hoge rendement lagere bedrijfskosten geeft.

Meer informatiesign-out

 

Zwemspa verwarming door middel van een centrale verwarming
Zwemspa doseersysteem

 

AUTOMATISCH DOSEERSYSTEEM

Door de waterkwaliteit binnen gespecificeerde limieten te houden beleeft u meer plezier aan uw zwemspa en verhoogt u de levensduur. Dit is tamelijk eenvoudig, maar vereist regelmatige aandacht omdat de chemische eigenschappen van het water afhankelijk zijn van verschillende factoren. Er bestaat geen eenvoudige formule, en u kunt dit evenmin vermijden. Een slecht onderhoud van het water zal slechte en potentieel gevaarlijke condities voor uw gezondheid veroorzaken, en zelfs schade aan uw zwemspa kunnen aanbrengen. Met een automatisch doseersysteem heeft u geen omkijken meer naar de kwaliteit van uw zwemspa water.

Meer informatiesign-out