Reparatie, onderhoud en installatie voor uw spa, zwemspa

 

Spa Service Europe biedt de meest complete spa service op het gebied van spa's en zwemspa's. Neem contact met ons op voor deskundig en gratis advies, reparatie, onderhoud en/of installatie van uw spa.

U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer +31(0)85-0657495, of vul direct het serviceverzoek in via onderstaande button.

Klik hier om een afspraak te makensign-out

SPA REPARATIE

Wij bieden een compleet pakket van reparatie/herstel en onderhoud voor alle merken spa's en zwemspa's. Heeft u een lekkage, een kapotte pomp, een display dat het niet meer doet of een ander soort storing of defect? Onze ervaren servicemonteurs/techniekers herstellen uw spa zodat u er weer volop van kunt genieten. Spa Service Europe heeft een enorme voorraad aan onderdelen en een team van professionele servicemonteurs/techniekers op de weg die dagelijks reparaties en onderhoud aan spa's, zwemspa's uitvoeren.

Onderstaand een kleine impressie van onze reparatiewerkzaamheden. Zie voor een overzicht.

Ozonator vervangen in een Allseas spa in Essen België
Ozonator vervangen in een Allseas spa in Essen België

Vervanging spa cover, jetpomp en circulatiepomp Platinum Big Chief spa in Oostzaan
Vervanging spa cover, jetpomp en circulatiepomp Platinum Big Chief spa in Oostzaan

Reparatie lekkage Island spa in Maarssen
Reparatie lekkage Island spa in Maarssen

Reparatiegarantie Met onze Spa Service Europe Garantie bent u verzekerd van 3 maanden garantie op een uitgevoerde reparatie aan uw spa.

SPA ONDERHOUD

Zoals ieder hoogwaardig product heeft ook uw spa of zwemspa met enige regelmatig onderhoud nodig en de juiste waterbehandeling. De spa- monteurs/techniekers van Spa Service Europe staan garant voor vakkundig onderhoud aan alle USA, Europese en Chinese spa merken.

Chloorwaarde

Breng vervolgens de chloorwaarde op peil. Doe ongeveer 1 maal per 5 dagen een nieuwe chloortablet in de dispenser (nooit meer dan één tablet tegelijk). Als de spa gebruikt is door meerdere personen, voeg dan bij het afsluiten van de spa een eetlepel granulaat toe. De tabletten zijn langzaam werkend chloor. Het granulaat is snel werkend chloor. Dus als het chloor peil te laag is granulaat toevoegen. Voeg nooit meer dan één eetlepel tegelijk toe. Meet de volgende dag hoe het chloor peil is; normale waarde is: 1,0 – 2,5 p.p.m. De vrije chloorwaarde geeft aan hoeveel actief chloor uw water bevat. Dit gehalte bepaalt de desinfectie en dient tussen de 1,0 en 3,0 p.p.m. te liggen. Hoe lager de gebonden chloorwaarde, hoe beter, en hanteer een maximumwaarde van 1,0 p.p.m. De gebonden chloorwaarde mag overigens nooit hoger liggen dan de vrije chloorwaarde.

De pH waarde van het water

De pH waarde moet zich altijd tussen de 7,2 en 7,6 bevinden, ideaal is 7,4. Als de pH waarde te hoog is, wat normaal het geval is, dient u pH- toe te voegen. Maak +/- 3 eetlepels vloeibaar in een glas water en doe dit in de spa. Meet de volgende dag de pH-waarde. Als de pH te laag is voeg dan +/- 3 eetlepels pH+ vloeibaar toe. Meet de volgende dag de pH-waarde opnieuw.

Ozonator

Laat ieder anderhalf jaar de ozonator vervangen want deze is belangrijk voor het doden van zeer veel bacteriën. Wat veel spa eigenaren zich niet realiseren is dat een ozonator slijt en een beperkte levensduur kent, net als banden op uw auto. Wilt u hierover meer informatie, neem dan gerust met ons op, wij geven u graag advies.

Servicebeurt Spa

Wij adviseren u om 1 x per jaar een onderhoudsbeurt aan uw spa te laten verzorgen. Zie ook onze , wij geven u graag advies. U kunt uiteraard ook meteen een afspraak voor een servicebeurt maken met één van onze spa- monteurs/techniekers.

AquaFinesse

Wij adviseren AquaFinesse® waterbehandeling

AquaFinesse is het meest gebruikte waterbehandelingsproduct onder spa en zwemspa gebruikers en is een natuurlijk, milieuvriendelijk waterbehandelingssysteem. De unieke formule treedt meteen in werking na toevoeging aan het water. Wat AquaFinesse bijzonder maakt is dat het product in staat is de biofilm van bacteriën volledig los te maken. Dit is zeer belangrijk, want de biofilm is een bijna ondoordringbare laag die bacteriën rondom zich creëren. De laag werkt als bescherming tegen chloor en desinfectiemiddelen en dient tegelijk als optimale broedplaats. De biofilm voelt kleverig en slijmerig aan. U vindt biofilm terug op alle vochtige oppervlakken van het spabad zoals de wanden, de leidingen, cover of de jets.

AquaFinesse waterbehandelingsproduct speciaal voor spa's
-

AquaFinesse waterbehandelingsproduct speciaal voor zwemspa's
-

SPA INSTALLATIE

Heeft u een spa gekocht en u wilt uw bad liever door een spa- monteur/technieker laten installeren? Neem dan gerust contact met ons op en we plannen meteen een datum voor plaatsing en installatie. We dragen tevens zorg voor het vullen en de perfecte balans van het water.

Installatie spabaden buiten

Voor de keuze van de ideale buitenlocatie voor uw spa raden wij u aan met de volgende punten rekening te houden:

  • De nabijheid van de spa, zodat men snel het huis bereikt (vooral bij koud weer).
  • Het pad naar en van de spa, dit pad moet vrij zijn van verontreinigingen en bladeren die gemakkelijk in de spa geraken.
  • De nabijheid tot bomen en struiken, vergeet niet dat bladeren en vogels extra werk kunnen bezorgen waar het gaat om het schoonhouden van uw spa.
  • Een beschermde omgeving zoals een overkapping (een geringere blootstelling aan weer en wind kan een vermindering van de exploitatie- en onderhoudskosten met zich meebrengen)
  • Wij raden u aan om de spa niet onder een dak te plaatsen dat geen afvoergoten heeft, aangezien het afstromende water de levensduur van de afdekking van de spa zal verminderen.

Installatie spabaden binnen

Voor de keuze van de ideale binnenlocatie voor uw spa raden wij u aan met de volgende punten rekening te houden:

  • Voor installatie binnenshuis moet een goede ventilatie aangelegd zijn. Wanneer de spa gebruikt wordt zal veel vocht ontsnappen. Dit kan op lange termijn bepaalde oppervlakken beschadigen.

Stroomvoorziening van uw spa

Het is zeer belangrijk dat uw spa elektrisch goed wordt aangesloten rechtstreeks in de meterkast i.c.m. een werkschakelaar in de omgeving van de spa. Dit om bij reparaties en werkzaamheden aan de spa de stroom veilig te kunnen afsluiten. Vraag ernaar bij aankoop van uw spa!!!

Plaatsing Villeroy & Boch Just Silence spa
Bourg-Saint-Maurice, Frankrijk
Plaatsing Villeroy & Boch Just Silence spa in Bourg-Saint-Maurice, Frankrijk
Wij plaatsen over de hele wereld de spa van uw keuze.


 

Neem contact met ons op via telefoonnummer +31(0)85-0657495, of vul direct het serviceverzoek in via onderstaande button.

Neem contact met ons opsign-out