Traditionele zwemspa cover

Bescherm uw investering en verleng de levensduur van uw zwemspa met onze hoogwaardige traditionele zwemspa cover! Onze covers zijn speciaal ontworpen om uw zwemspa te beschermen tegen de elementen en om het water schoon te houden, waardoor u minder tijd en geld kwijt bent aan onderhoud.

Onze covers zijn vervaardigd uit een lichtgewicht 13cm dikke isolatieplaat die schuin afloopt naar 10 cm en is afgewerkt met hoogwaardig UV werend vinyl en voorzien van double stiknaden en sterke YKK stijl ritssluitingen. Onze covers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat u de perfecte cover kunt kiezen voor uw zwemspa. Ze bieden een perfecte pasvorm, waardoor uw zwemspa optimaal wordt beschermd.

Onze covers bieden niet alleen bescherming, maar kunnen ook de energie-efficiëntie van uw zwemspa verhogen. Door uw zwemspa goed af te dekken, wordt warmteverlies voorkomen, waardoor u geld bespaart op uw energierekening.

Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste cover voor uw zwemspa en om eventuele vragen te beantwoorden.

Dus waar wacht u nog op? Bescherm uw zwemspa met onze hoogwaardige traditionele zwemspa cover en geniet van een langer en beter functionerende zwemspa. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van een uitstekend isolerende cover op uw zwemspa!

Eigenschappen

  • Lichtgewicht isolatieplaat van 13 cm aflopend naar 10 cm met aluminium versterking.
  • Sterke YKK Style ritssluitingen.
  • Kindvriendelijke veiligheidsclips bijgeleverd.
  • Speciaal op maat gemaakt.
Clicky